Kinder, jongeren & Gezinscoaching

 

 

Een kind ter wereld brengen en grootbrengen is waarschijnlijk een van de mooiste aspecten in het leven. Maar misschien ook een van de moeilijkste en zwaarste beproevingen van het leven. Laat staan meerdere kinderen.

Het is heel normaal als u als (jonge) ouder(s)/opvoeder(s) soms aan uzelf twijfelt of vragen heeft zoals;

Doe ik het wel goed? Moet ik nou kiezen voor een vrije of strenge opvoeding? Ben ik niet te beschermend? 

 

Tijdens de Gezinscoaching leert u meer van de belevingswereld van uw kind, samenwerken en grenzen aan te geven. De volgende onderwerpen zullen o.a. besproken en behandeld worden;

Communicatie, afstand - nabijheid, vertrouwen, eerlijkheid, betrouwbaarheid, voorlichting, structuur, affectie en seksualiteit.

Voor zowel u als ouders/opvoeders als voor het kind zijn het opgroeien en opvoeden doorlopend proces. Er gebeuren allerlei nieuwe dingen, er zijn zoveel veranderingen en  snelle nieuwe ontwikkelingen.

De opvang, school, broers en zussen, ouders en docenten, verplichtingen, moeilijke keuzes maken, vrienden en vriendinnen, hormonen, seksualiteit en seks.

Met zoveel veranderingen komen er ook vaak veel vragen. En dat is ook logisch. Soms weet je niet hoe, wil of kan je bepaalde onderwerpen met jouw kind bespreken.

Op deze momenten is het soms fijn en handig om soms wat ondersteuning te krijgen.

 

Ik kan u ondersteunen en begeleiden met:

Kindercoaching:

Jongeren - Tienercoaching:

Persoonlijke ontwikkeling en emotionele groei:

We bespreken onderwerpen zoals je zelfvertrouwen, het verleden, het heden (nu), de toekomst, seksualiteit, structuur in je leven, acceptatie, je lichamelijke en geestelijke gezondheid. We gaan dieper in op vragen als wie ben ik, wat wil ik (niet), wat kan ik (niet)? Ook bespreken we de drie G's, Gedachten, Gevoel & Gedrag. 

Door gebruik te maken van jouw karakter, ervaring, vaardigheden, kennis en kwaliteiten kunnen we samen jouw doelen halen. 

 

Omgang met (dagelijkse) stress:

Leren hoe je het beste je tijd indeelt en hoe je om kan gaan met negatieve emoties, woede of angst,zodat je zowel lichamelijks als geestelijk lekker voelt. Zo zorg je voor een goede balans tussen tijd voor jezelf, sport, vrienden, familie, werk en school.

 

Budgetcoaching:

Hulp bij het overzichtelijk maken en houden van je inkomsten (hoeveel geld ontvang ik per week of maand), je uitgaven, (welke rekeningen moet ik elke maand betalen en wat heb ik verder voor kosten) en eventuele afbetalingen. Wat kan je met jouw geld doen als je geld overhoudt?

Gezinscoaching:

 

 

Coaching met een tintje werkt in sommige situaties ook met Video Interactie Begeleiding, of te wel VIB. Dit houdt in dat er gevraagd kan worden om video-opnames te maken van bepaalde momenten of gebeurtenissen. Deze opnames kunnen gemaakt worden met een video(camera, telefoon, tablet of webcam. Deze beelden worden dan geanalyseerd en de resultaten worden weer verwerkt in de volgende sessie(s).

Ook wordt er soms gebruikt gemaakt van een Video-dagboek. Een video-dagboek houdt in dat ieder gezinslid elke dag de mogelijkheid heeft om geheel privé en hun gedachten op te nemen. Behalve diegene en ik, heeft er niemand recht om deze beelden te bekijken.

1 t/m 6

sessies

45,00

(per sessie)

60,00

(per sessie)

7 t/m 12

sessies

Vanaf

245,00

(35,00 per sessie)

350,00

(50,00 per sessie)

13+

sessies

Vanaf

325,00

(25,00 per sessie)

520,00

(40,00 per sessie)

De rode tarieven zijn voor Online Coaching/E-Coaching.

De zwarte tarieven zijn voor normale sessies op locatie.

Maand

Lidmaatschap

175,00

  • 4 sessies

  • 2 online sessies

 Of​

  • 9 online sessies

Klik hier voor meer informatie​

Jaar

Lidmaatschap

1.800,00

  • 48 sessies

  • 24 online sessies

Of

  • 102  online sessies

Klik hier voor meer informatie​.

life, coach, coaching, yin yang, leiden, relatie, gezin, opvoeding

Coaching

met een tintje

life, coach, coaching, yin yang, leiden, relatie, gezin, opvoeding

Hoogstraat 36 | 1441 BC, Purmerend | Tel: 06-54356601| E-mail: coachingmeteentintje@gmail.com

© 2020 by Coaching met een tintje