Volwassenen

Iedereen heeft wel eens stress, loopt wel eens vast, zit wel eens in een dip of heeft het wel eens moeite met bepaalde gebeurtenissen en/of handelingen. Dit kan tijdelijk zijn, maar natuurlijk ook blijvend 

Het is heel normaal dat u wel eens de behoefte voelt om met iemand te praten. Natuurlijk is het hartstikke goed als u dit doet met familie en/of vrienden. Maar soms kan het ook fijn en goed zijn om met een buitenstaander te praten. Met iemand die daar ervaring mee heeft en door middel van het aanbieden van structuur en handvatten, samen met u opzoek gaat naar mogelijkheden en oplossingen.

Met individuele Life Coaching voor volwassenen kan ik u begeleiden en/of ondersteunen met:

 

Persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit:

Samen gaan we gericht opzoek naar antwoorden op vragen als, ben ik tevreden met mijn leven? Wat wil ik (bereiken) in mijn leven? Ben ik wie, hoe en waar ik wil zijn? Wat moet ik doen om gewoontes te veranderen?

We bekijken o.a. naar uw zelfvertrouwen, het verleden, het heden, de toekomst, seksualiteit, structuur in uw leven, acceptatie, uw lichamelijke en geestelijke gezondheid Maar als Life coach fungeer ik ook als mentale sparringspartner, om jezelf te blijven motiveren en ontwikkelen, zowel privé als zakelijk.

Er worden haalbare doelen gesteld, die we samen gaan verwezenlijken.

 

Stress en burn-outverschijnselen:

Heeft u last van de volgende verschijnselen: emotionele en lichamelijke uitputting, snel geïrriteerd, andere mensen moeilijk kunnen verdragen, eetproblemen en/of slaapproblemen? Tijdens deze sessies leert u hoe u het beste uw (werk en privé)tijd opdeelt en indeelt, zodat u zowel mentaal als fysiek optimaal functioneert. Zo creëert u een goede balans tussen werk, privé, tijd voor uzelf, sport, vrienden en familie. Ook bespreken we de drie G's, Gedachten, Gevoel & Gedrag. 

Jongeren

De puberteit kan een lastige leeftijdsfase zijn. 

Dit geldt voor jou als tiener, maar ook voor je ouders/opvoeders.

Er gebeuren allerlei nieuwe dingen en zijn zoveel veranderingen. 

De middelbare school, vervelende ouders en docenten, verplichtingen, moeilijke keuzes maken, vrienden en vriendinnen, hormonen, seksualiteit en seks.

Met zoveel veranderingen komen er ook vaak veel vragen. En dat is ook logisch. Soms wil, kan of weet je niet goed hoe en of je bepaalde onderwerpen met jouw vader, moeder of opvoeder kan bespreken.

 

In veel gevallen kan een professionele Coach jou (en je ouders) wat extra steun bieden in deze lastige en soms verwarrende periode.

 

Met individuele Life Coaching kan ik jou ondersteunen en begeleiden met:

 

Persoonlijke ontwikkeling en emotionele groei:

We bespreken onderwerpen zoals je zelfvertrouwen, het verleden, het heden (nu), de toekomst, seksualiteit, structuur in je leven, acceptatie, je lichamelijke en geestelijke gezondheid. We gaan dieper in op vragen als wie ben ik, wat wil ik (niet), wat kan ik (niet)? Ook bespreken we de drie G's, Gedachten, Gevoel & Gedrag. 

Door gebruik te maken van jouw karakter, ervaring, vaardigheden, kennis en kwaliteiten kunnen we samen jouw doelen halen. 

 

Omgang met dagelijkse stress:

Leren hoe je het beste je tijd indeelt, zodat je zowel lichamelijks als geestelijk lekker voelt. Zo zorg je voor een goede balans tussen tijd voor jezelf, sport, vrienden, familie, werk en school.

 

Budgetcoaching:

Hulp bij het overzichtelijk maken en houden van je inkomsten (hoeveel geld ontvang ik per week of maand), je uitgaven, (welke rekeningen moet ik elke maand betalen en wat heb ik verder voor kosten) en eventuele afbetalingen. Wat kan je met jouw geld doen als je geld overhoudt?

Coaching met een tintje werkt in sommige situaties ook met Video Interactie Begeleiding, of te wel VIB. Dit houdt in dat er gevraagd kan worden om video-opnames te maken van bepaalde momenten of gebeurtenissen. Deze opnames kunnen gemaakt worden met een video(camera, telefoon, tablet of webcam. Deze beelden worden dan door mij geanalyseerd en de resultaten worden weer verwerkt in de volgende sessie(s). Ook kan er gebruikt gemaakt worden van een Video-dagboek. Een Video-dagboek houdt in dat u elke dag de mogelijkheid heeft om geheel vrijuit en privé hun gedachten, gevoelens en emoties. Behalve diegene en ik, zal niemand deze beelden te zien krijgen.

Tussen de sessies door ben ik, voor onmiddellijke vragen, tips en feedback, 7 dagen per week, tussen 9:00 en 21:00 telefonisch bereikbaar en u kan mij altijd, ook buiten deze uren, Whatsappen en dan krijgt u zo snel mogelijk reactie.

"It's time for us as a people to start makin' some changes
 Let's change the way we eat

 let's change the way we live
 and let's change the way we treat each other
 You see the old way wasn't working,

 so it's on us to do what we gotta do

 to survive."

 

Tupac Amaru Shakur

1 t/m 6

sessies

27,50

(per sessie)

50,00

(per sessie)

7 t/m 12

sessies

Vanaf

157,50

(22,50 per sessie)

280,00

(40,00 per sessie)

13+

sessies

Vanaf

227,50

(17,50 per sessie)

390,00

(30,00 per sessie)

De rode tarieven zijn voor Online Coaching/E-Coaching.

De zwarte tarieven zijn voor normale sessies op locatie.

Maand

Lidmaatschap

140,00

  • 4 sessies

  • 2 online sessies

 Of​

  • 9 online sessies

Klik hier voor meer informatie​

Jaar

Lidmaatschap

1.600,00

  • 48 sessies

  • 24 online sessies

Of

  • 102  online sessies

Klik hier voor meer informatie​.

life, coach, coaching, yin yang, leiden, relatie, gezin, opvoeding

Coaching

met een tintje

life, coach, coaching, yin yang, leiden, relatie, gezin, opvoeding

Hoogstraat 36 | 1441 BC, Purmerend | Tel: 06-54356601| E-mail: coachingmeteentintje@gmail.com

© 2020 by Coaching met een tintje