COACHING

met een tintje

COACHING

met een tintje

life, coach, coaching, yin yang, leiden, relatie, gezin, opvoeding
life, coach, coaching, leiden, relatie, gezin, opvoeding
life, coach, coaching, leiden, relatie, gezin, opvoeding

© 2019 by Coaching met een tintje, onderdeel van Global Integration Service.

Hoogstraat 36 | 1441 BC, Purmerend | Tel: 06-54356601| E-mail: info@coachingmeteentintje.nl

 Volwassenen

Jongeren

Iedereen heeft wel eens stress, loopt wel eens vast, zit wel eens in een dip of heeft het wel eens moeite met bepaalde gebeurtenissen en/of handelingen. Dit kan tijdelijk zijn, maar natuurlijk ook blijvend 

Het is heel normaal dat u wel eens de behoefte voelt om met iemand te praten. Natuurlijk is het hartstikke goed als u dit doet met familie en/of vrienden. Maar soms kan het ook fijn en goed zijn om met een buitenstaander te praten. Met iemand die daar ervaring mee heeft en door middel van het aanbieden van structuur en handvatten, samen met u opzoek gaat naar mogelijkheden en oplossingen.

"I'm Starting With The Man In The Mirror

 I'm Asking Him To Change His Ways

 And No Message Could Have Been Any Clearer

 If You Wanna Make The World A Better Place

 Take A Look At Yourself, And Then Make A Change"

 

Michael (Joseph) Jackson

Met individuele Life Coaching voor volwassenen kan ik u begeleiden en/of ondersteunen met:

 

Loopbaan begeleiding:

Hierbij wordt er samen met u vastgesteld en beoordeeld hoe huidige (werk)situatie, wat de wensen zijn en of deze haalbaar zijn. Dan wordt er een plan van aanpak gemaakt en dit plan wordt dan binnen een vastgestelde periode uitgevoerd.

 

Persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit:

Samen gaan we gericht opzoek naar antwoorden op vragen als, ben ik tevreden met mijn leven? Wat wil ik (bereiken) in mijn leven? Ben ik wie/hoe ik wil zijn? Wat moet ik doen om gewoontes te veranderen?

We bekijken o.a. naar uw zelfvertrouwen, het verleden, het heden, de toekomst, seksualiteit, structuur in uw leven, acceptatie, uw lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Er worden haalbare doelen gesteld die we samen gaan verwezenlijken.

 

Stress en burn-outverschijnselen:

Heeft u last van de volgende verschijnselen: emotionele en lichamelijke uitputting, snel geïrriteerd, andere mensen moeilijk kunnen verdragen en/of slaapproblemen? Tijdens deze sessies leert u hoe u het beste uw werk(tijd) opdeelt en indeelt, zodat u zowel mentaal als fysiek optimaal functioneert. Zo creëert u een goede balans tussen werk, privé, tijd voor uzelf, sport, vrienden en familie.

De puberteit kan een lastige leeftijdsfase zijn. 

Dit geldt voor jou als tiener, maar ook voor je ouders/opvoeders.

Er gebeuren allerlei nieuwe dingen en zijn zoveel veranderingen. 

De middelbare school, vervelende ouders en docenten, verplichtingen, moeilijke keuzes maken, vrienden en vriendinnen, hormonen, seksualiteit en seks.

Met zoveel veranderingen komen er ook vaak veel vragen. En dat is ook logisch. Soms wil, kan of weet je niet goed hoe en of je bepaalde onderwerpen met jouw vader, moeder of opvoeder kan bespreken.

 

In veel gevallen kan een professionele Coach jou (en je ouders) wat extra steun bieden in deze lastige en soms verwarrende periode.

 

Ook jongeren met ADHD of ADD kunnen ook bij mij terecht voor ondersteuning.

 

Met individuele Life Coaching kan ik jou ondersteunen en begeleiden met:

 

Get Your Sh#t Together:

Get Your Sh#t Together, in het kort GYST, is een project voor jongeren uit regio Purmend die in de problemen of moeilijkheden zitten en hulp nodig hebben en willen.

Klik hier als je meer info!

 

Persoonlijke ontwikkeling en emotionele groei:

We bespreken onderwerpen zoals je zelfvertrouwen, het verleden, het heden (nu), de toekomst, seksualiteit, structuur in je leven, acceptatie, je lichamelijke en geestelijke gezondheid. We gaan dieper in op vragen als wie ben ik, wat wil ik (niet), wat kan ik (niet)? Ook bespreken we de drie G's, Gedachten, Gevoel & Gedrag. 

Door gebruik te maken van jouw karakter, ervaring, vaardigheden, kennis en kwaliteiten kunnen we samen jouw doelen halen. 

 

Omgang met dagelijkse stress:

Leren hoe je het beste je tijd indeelt, zodat je zowel lichamelijks als geestelijk lekker voelt. Zo zorg je voor een goede balans tussen tijd voor jezelf, sport, vrienden, familie, werk en school.

 

Budgetcoaching:

Hulp bij het overzichtelijk maken en houden van je inkomsten (hoeveel geld ontvang ik per week of maand), je uitgaven, (welke rekeningen moet ik elke maand betalen en wat heb ik verder voor kosten) en eventuele afbetalingen. Wat kan je met jouw geld doen als je geld overhoudt?

 

"It's time for us as a people to start makin' some changes
 Let's change the way we eat

 let's change the way we live
 and let's change the way we treat each other
 You see the old way wasn't working,

 so it's on us to do what we gotta do

 to survive."

 

Tupac Amaru Shakur

Om ervoor te zorgen dat iedereen de mogelijk heeft om met ondersteuning gelukkiger te worden, heeft COACHING met een tintje ervoor gekozen om inkomensafhankelijke tarieven te hanteren. Met het inkomen wordt bedoeld: het totale gezamenlijke (gezins)inkomen.

Zie Tarieven voor meer informatie.