Coaching voor scholen, bedrijven etc.

 

Ook voor o.a. scholen (basis/middelbaar onderwijs en (V)MBO) bedrijven, instanties, organisaties, instellingen en gemeentes sta ik klaar als (Life) coach of onafhankelijk vertrouwenspersoon.

 

Uit onderzoek is gebleken dat werknemers, leerlingenpupillen of cliënten beter functioneren, presteren, gelukkiger zijn en als zij hun spanningen, stress, frustraties of angsten kunnen uiten, persoonlijke stabiliteit ondervinden, mentaal uitgedaagd worden en echt naar hen geluisterd wordt. In sommige situaties is het gewoon fijn en goed als er een onafhankelijke professional een blik op bepaalde zaken richt.

Het is daarom ook niet meer dan logisch dat veel werkgevers, docenten, begeleiders, directeuren en managers investeren het (mentaal) welzijn van hun werknemers, leerlingen en cliënten.

 

 

Wat kan ik voor u betekenen?

Voor u als werkgever kan ik (uw) werknemers ondersteunen als (Life) coach en/of vertrouwenspersoon.

Denk hierbij aan werknemers die last hebben van stess of burnout-verschijnselen. Maar mijn hoofdtaak bestaat voornamelijk uit de mentale (en soms praktische) begeleiding en ondersteuning (uw) werknemers. Mijn zijn o.a. ervoor zorgen dat er een goede balans is tussen werk vs. thuis, uitzoeken wat zijn/haar (persoonlijke) kwaliteiten en vaardigheden zijn en uitzoeken wat zij/hij nodig heeft om zo optimaal mogelijk te kunnen functioneren. 

 

Voor scholen, (zorg)instellingen en gemeentes kan ik leerlingen, pupillen of cliënten de extra begeleiding bieden die ze nodig hebben.

Denk hierbij bijv. aan kinderen en jongeren met gedrags/agressieproblemen of ADHD. Maar ook aan pupillen die wat assertiever mogen worden of gewoon wat extra persoonlijke aandacht (op mentaal vlak) nodig hebben. Ook kan ik functioneren als onafhankelijk vertrouwenspersoon voor de leerlingen, pupillen of cliënten.

 

 

Wilt u graag meer informatie? Mail naar coachingmeteentintje@gmail.com, bel/WhatsApp naar 0634998664 of neem direct contact op door via de chat.

1 t/m 6

sessies

45,00

(per sessie)

60,00

(per sessie)

7 t/m 12

sessies

Vanaf

245,00

(35,00 per sessie)

350,00

(50,00 per sessie)

13+

sessies

Vanaf

325,00

(25,00 per sessie)

520,00

(40,00 per sessie)

De rode tarieven zijn voor Online Coaching/E-Coaching.

De zwarte tarieven zijn voor normale sessies op locatie.

Maand

Lidmaatschap

175,00

  • 4 sessies

  • 2 online sessies

 Of​

  • 9 online sessies

Klik hier voor meer informatie​

Jaar

Lidmaatschap

1.800,00

  • 48 sessies

  • 24 online sessies

Of

  • 102  online sessies

Klik hier voor meer informatie​.

life, coach, coaching, yin yang, leiden, relatie, gezin, opvoeding

Coaching

met een tintje

life, coach, coaching, yin yang, leiden, relatie, gezin, opvoeding

Hoogstraat 36 | 1441 BC, Purmerend | Tel: 06-54356601| E-mail: coachingmeteentintje@gmail.com

© 2020 by Coaching met een tintje